La Vie Petit

In Wijnandsrade ligt kapsalon La Vie Petit, waar we in samenwerking met Marell Elektrotechniek het lichtplan mochten maken en de verlichting mochten leveren.

De verlichting in deze kapsalon is het perfecte voorbeeld hoe je goede taakverlichting kunt combineren met vormgeving. Alle verlichtingsarmaturen passen perfect bij de styling het interieur en tevens is de verlichting zo doordacht, dat men alle taken naar behoren en zonder lichthinder kan uitvoeren.
In deze kapsalon is het Log Out lichtprofiel van Moltoluce boven de kapstoelen geplaatst. Door de lijn werkt de kapster nooit in haar eigen schaduw. Ook zijn de kleureigenschappen van de toegepaste LED verlichting bewust gekozen. De warme lichtkleur past bij het landelijk doch moderne interieur en de kleuren van bijvoorbeeld de haarverf worden zo goed als natuurgetrouw weergegeven.

Verlichting maakt of breekt een interieur en bevordert of belemmert de werkzaamheden. Zorg met behulp van onze lichtspecialisten voor een doordacht lichtplan, zodat het licht het interieur maakt en de werkzaamheden worden bevordert.

Contactpersoon
Marc
Roering
Deel dit project
Impressies