Wolfs Verlichting

Als  toonaangevende groothandel in projectverlichting is Wolfs Verlichting officieel dealer van meer dan 330 verlichtingsmerken  en toebehoren.

 

Er wordt grootschalig ingekocht, waarna de artikelen B2B worden doorgeleverd aan de wederverkoper om zo uiteindelijk bij de eindgebruiker terecht te komen. Tevens wordt er door gerenommeerde fabrikanten speciaal voor Wolfs Verlichting diverse soorten verlichting samengesteld. zoals downlights, LED stralers,LED inbouwspots evenals wand- en pendelverlichting. Deze worden onder eigen label verkocht.

 

Wolfs Verlichting zorgt eventueel ook voor een eigen verpakking en/ of samenstelling van diverse artikelen, waarna het conform de wens van de klant naar ieder adres kan worden verstuurd.Uiteraard is men ook welkom aan de afhaalbalie of kan de bestelling worden bezorgd met de eigen dienst.

 

Door de grote voorraad is Wolfs Verlichting in staat om een snelle levering van bepaalde productgroepen te garanderen.

 

Informeer voor de mogelijkheden voor uw bedrijf via info@wolfs.nl

 

Wolfs Verlichting is van mening dat iedereen recht heeft om te leven in een aangenaam, functioneel en veilig verlichte omgeving.

 

Om die reden geeft Wolfs Verlichting een extra toegevoegde waarde aan de verkoop. Door het uitbrengen van verlichtingsadviezen, het maken van lichtplannen en het begeleiden van de klant vanaf het ontwerp, de aanschaf, de uitvoering en de oplevering tot en met de aftersales krijgt de klant een totaalpakket in handen. Mede hierdoor is Wolfs Verlichting trendsetter en onderscheiden zij zich van de reguliere groothandel.

 

De licht-technische specialisten van Wolfs Verlichting presenteren vol trots de referentielijst met prachtige prestigeprojecten, die zij in hun bijna 30 jarig bestaan hebben opgebouwd. Hoogwaardige kennis, jarenlange ervaring en een perfecte samenwerking met fabrikanten en leveranciers zorgen voor verantwoorde lichtplannen, die voldoen aan alle wensen, eisen en voorschriften en die tevens binnen de gestelde budgetten passen. In de 600m² grote showroom helpen de medewerkers de klant bij hun keuze van de juiste verlichting, net zoals eventuele proefopstellingen op locatie die vakkundig door de buitendienst worden uitgevoerd.

| Oprichter Wolfs verlichting